Decadent

Tidligt Indlæg

Ja så er det blevet Tirsdag morgen, havde lige lyst til at skrive et ret tidligt indlæg til jer, jeg har været oppe fra klokken halv 6, for at komme igang med træningen og hold da helt op hvor var det en hård træning er hel smadret og dagen er ikke startet helt endnu…men jeg forsætter med træningen imorgen, jeg har også købt 2 drikke yoghurter men de smager så ulækkert.

Igår var en stille og rolig dag, jeg skulle lige et smut forbi en tandlæge for at snakke om den bøjle jeg skal ha på i Februar, det har jeg det helt fint med, jeg skulle også forbi min fodlæge ( på grund af en nedgroet neglerod ) og ved i hvad jeg og nogle nye venner fandt Guitar hero frem og rockede løs, det har jeg ikke spillet i flere år ( overdrivelse fremmer forsåelse )  Ihvertfald ønsker jeg jer en forsat god Tirsdag morgen og denne dag har startet rigtigt godt ud, så selvfølgelig skal jeg ud og shoppe her i eftermiddags. 

 Og i weekenden der var jeg inde og se guldhornene og så har det undret mig lidt, er de ægte eller ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decadent