Georg Og Freyja

De Sidste Julegaver

Så er det snart sidste dag man kan bestille julegaver, igår fik jeg købt min lillesøsters julegave, så idag der går turen til det nærmeste center, for at finde julegaver til mor, far og lillebror, til resten af familien mine bedsteforældre og faster de får et hjemmelavet krammerhus, som jeg selv har lavet, var i egentlig inde og se juletræet blive tændt? Inde på Rådhuspladsen, Ja det var jeg og jeg fik et rigtigt godt billede af træet inden lysene blev tændt, det var i starten af December det blev sættet op og tændt, der kom også mange old style biler ind på Rådhuspladsen, men ja her er et billede af træet inden det blev tændt, lige her om lidt, der skal jeg lave bolcher og i overmorgen kommer der et billede på min nye kanin Georg og ja han er bare den mest bedårende kanin jeg længe har set.

 

2

  • Jeg har for noget tid siden fået købt alle julegaverne, og de er også blevet pakket ind(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 500kr til en tøjhjemmeside(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/12/give-away-nr-21.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Larsen

      Hej,ja nu er næsten alle mine gaver blevet pakket ind, jeg elsker at give gaver, gør du ik? Det er det aller bedste ved julen. Jeg kigger måske forbi lidt senere.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Georg Og Freyja